Amsterdam, The Netherlands

Ralph Lauren

P.C. Hooftstraat

Opened 2010 - 5900 sq. ft.

This renovation of an existing Ralph Lauren store on Amsterdam's P.C. Hooftstraat was meant to freshen and enliven a decades old location. The previous incarnation of the store was quite dark, with lots of stained Mahogany wallcases & paneling, heavy Persian rugs and dark stained wood floors.

The face lift included all new white painted woodwork, new, increased lighting, all new fabric caselining and decorative elements. The floors were painstakingly refinished, bleached & treated to brighten and lighten them. The exterior was also revamped with new display windows, awnings, signage, and a sandblasted, repainted facade. The end result not only reinvigorated sales at this existing location but also brought a new casual & sophisticated attitude to the brand that fits well into modern Amsterdam.

*/